Hjernemonitorering CFM

Skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os.​

CFM Olympic Brainz Monitor

Olympic CFM kan anvendes i Neonatal og andre akut pleje afdelinger til kontinuerligt at overvåge et spædbarns hjerneaktivitet.
Den muliggør for personalet at vurdere neurologisk status af hjernen som en hjælp til behandlingsmuligheder.
CFM 6000 er enkel at bruge og anvende og frembringer et amplitude-integreret display (AEEG) – en nem-at-læse registrering af hjernens aktivitet og abnormiteter.

Olympic CFM

  • Overvåger generelt neurologisk status
  • Overvåger og registrerer hyppigheden og intensiteten af anfald og assisterer den antikonvulsive behandling
  • Hjælper med at identificere behov for fuld EEG
  • Hjælper med at identificere og forudsige udfaldet af hypoxisk-iskæmisk encefalopati (HIE)
  • INKL. RecogniZe™ seizure detection
  • INKL. Background Pattern Classification
  • CFMsight™

Olympic CFM, med CFMsight, giver mere opløsning og hjælper med at fremhæve hvor størstedelen af hjernens aktivitet forekommer. Denne grå-skala gengivelse af displayet giver mere information for personalet til at foretage klare valg. Det hjælper også brugeren at udelukke artefakt fra virkelige signal.

Olympic CFM er designet til længerevarende overvågning, uanset om det er timer eller dage.
Placeret på radiant stråle varmere, kuvøser eller sengen, giver CFM 6000 en kontinuerlig real-time visning af cerebral elektrisk aktivitet så personalet kan tage øjeblikkelige beslutninger omkring behandling og til at identificere patienter med behov for større opmærksomhed.
Olympic CFM tillader personalet hurtigt at gennemgå historien om patientens hjerne aktivitet – med on-screen rulning, gennemgang af udskrift eller data arkiverede til en CD – hvilket gør det ideelt til at vurdere forhold, der kræver en langsigtet Tendensvisning analyse. Desuden giver det en måde at overvåge hjernen mellem vurderingerne med en multi-lead EEG, der sikrer, at vigtige forbigående begivenheder indgår i patientens samlede historie.

Olympic CFM er et nyttigt redskab til at beslutte, hvornår de skal iværksætte livsbevarende indgreb. Og det kan hjælpe med at evaluere forløbet af patienter i restitution efter hjertestop, genoplivningsudstyr, eller andre procedurer, der kan skade hjernen.

Overvåger generel neurologisk status

Undersøgelser har vist, at når Olympic CFM anvendes i kombination med en standard neurologisk og klinisk undersøgelse, forstærker den personalets evne til at identificere tilstedeværelsen af anfald, eller til at forudsige resultatet af spædbørn med hypoxisk-iskæmisk encefalopati (HIE) – hvilket begrænser antallet af spædbørn som fejlagtigt identificeres.

Det er ideelt til tidlig postnatal vurdering, når cerebral billeddannelse med en MR-scanning eller ved overvågning med en multi-lead EEG muligvis ikke er umiddelbart tilgængelige
Hjerne overvågning med Olympic CFM kan starte inden for få minutter efter fødslen og kan bruges på sigt eller for tidlig fødte børn, og på spædbørn, der bliver ventileret eller komme sig efter operationen.

Hjælper med at identificere HIE og forudsige dens langsigtede resultat

Talrige undersøgelser har vist, at Olympic CFM forbedrer lægens evne til at klassificere niveauet af HIE, når de anvendes i kombination med traditionelle neurologisk vurdering redskaber og hjælpemidler til at identificere de patienter, der passer bedst til neurobeskyttende strategier.
Hos patienter identificeret ved HIE, er Olympic CFM velkendt for sin evne til at forudsige langsigtede neuro-udviklingsmæssige resultat så tidligt som tre timer efter fødslen med en høj grad af specificitet og følsomhed.

Bestemmer behov for yderligere neurologiske undersøgelser eller transport

Olympic CFM identificerer spædbørn, der kræver yderligere neurologisk vurdering af en MRI-eller multi-lead EEG, og kan hjælpe med at prioritere spædbørn til transport. CFM har bevist sit værd, både i klinisk og forskningsmæssig brug, som et værdifuldt supplement til traditionel neurologisk vurdering.
Sammen med den løbende overvågning af vitale tegn og iltmætning, giver Olympic CFM kritiske oplysninger – afslører vigtige forbigående anfald samt langsigtede ændringer i patientens samlede hjerneaktivitet.

CFM Network Archiver

  • Tillader overførsel af sessioner til din CFM hard-disk til en Windows-baseret netværk
  • Lettere overførsel af sessioner optaget af flere CFM enheder til et netværk deles via en Ethernet-forbindelse
  • Forbedrer filoverførsel ved at gøre det hurtigere og nemmere
This site is registered on wpml.org as a development site.