El brystpumpe

Her har vi samlet alle vores produkter til brystpumper. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os.​

Ameda Pearl Brystpumpe til Hospitaler

Vare nr. 201W01

Pearl® brings powerful pumping from hospital to home. Pearl’s® modern design combines the durability needed for the multi-user/hospital environment with lifestyle features moms expect.

The Pearl® Pump comes with a power adapter IFU and Quick Start Card. The Milk collection kits are sold separately.

Compatible with Ameda’s Universal HygieniKit (sold separately).

​Ameda Mya Joy

Vare nr. 131U20

Når mødre har brug for en pålidelig elektrisk brystpumpe med alsidige funktioner, sikkerhed og komfort, vælger de Mya Joy.

Denne brystpumpe giver den bedste værdi for mødre, der leder efter en bekvem pumpeoplevelse med elektrisk justerbare indstillinger til enkelt- eller dobbeltpumpning.

Mya Joy er kraftig, let og støjsvag og har også verdens eneste FDA-godkendte pumpesæt, der hjælper med at beskytte modermælk mod forurenende stoffer, kendt som HygieniKit.

Denne pumpe leverer det ultimative løfte om komfort til smertefri pumpning ved at tilbyde en bred vifte af indstillinger, mor-venlige funktioner og tragtstørrelser.

Uanset om der pumpes på farten, derhjemme eller på arbejdspladsen, tilbyder Mya Joy pumpning uden kompromis med sin rejseklare størrelse, der er kompakt, let og bærbar.

 

Kort og godt – Danmarks bedste DOBBELTE elektriske brystpumpe til privatbrug!

​Ameda Platinum

Vare nr. I7807I

Specifikationer

  • Sugestyrke: 30 – 250 mbar
  • Cyklus: 30 – 80 pr. minut

Ameda Platinum brystpumpe

  • CustomControl ™ – I modsætning til enkelt-pumper, har Platinum separate, soft-touch trykknap til vakuum og cyklus kontrol, hvilket giver moderen frihed til selv at vælge intensitet og styrke. På den måde optimerer det brugteren til at “følge deres flow” på hver pumpe.
  • Med Platinum, kan mødre nemt finde deres egne mest effektive pumpeindstillinger hver gang – og på den måde simulere at det er babyen som ammer for at optimere mælke flowet.
  • VacuSense ™ Technology, giver ensartet sugning under dobbelt og enkelt pumpning og ved varierende højder (Dvs. uanset din højde over vandet, vil sugestyrken forblive nøjagtigt den samme)
  • Veloplyste LCD-skærme indeholder en timer, der gør det nemt at styre pumpen dag og nat (selvom rummet er mørkt, vil LCD skærmene altid være let aflæselige)
  • Stort set lydløs udpumpning.
  • Enkelt eller dobbelt udpumpning
  • Integrerede flaskeholdere

OBS! 3 års garanti

This site is registered on wpml.org as a development site.