Sugekop (én-gangs sugekop)

​Her har vi samlet alle vores sugekopper. Skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os.​

Icup – én-gangs sugekop til brug med sugepumpe

​ICUP obstetrisk soft-cup vakuum-assisteret sug er en instrumental anordning til ekstraktion af fosteret.

Det er en steril, engangsbrug, engangs enhed, der er klar til brug.

ICUP bruges til at give fleksion og begrænset trækkraft og at inducere rotation. Det bruges til at hjælpe kvinder med at føde via den naturlige fødselskanal. ICUP består af et skålformet vakuumkammer ​5 cm i diameter og 2,5 cm i højden.

​Aspiration inde i koppen er omkredsen af det indre lag for at maksimere effektiviteten, og for at undgå enhver risiko for obstruktion af vakuum system. Det fleksible vakuum rør, som sidder på toppen af cuppen, er 1,40 m lang (for at undgå at begrænse bevægelserne for fødselslægen), og ender i en adapter som er designet til at passe de fleste af vakuumpumper på markedet.
​Dette rør styrkes af en indre forstærket rør, som også udspringer fra toppen af cuppenfor at undgå enhver risiko for obstruktion på grund af knæk under ekstraktionen.

​Der er en glat indvendig lag inde i cuppen, som er let konveks og som et beskyttende lag af åben-pore syntetisk skum anvendes.

​Tragten/kanten på cuppen er smidig, hvilket gør det mindre sandsynligt at beskadige hovedbunden af ​​fosteret, og de indre og ydre overflader af cuppen er glatte for at undgå at skade moderens fødselskanal.

This site is registered on wpml.org as a development site.